המחלקה להנדסה ביו-רפואית מדורגת במקום הגבוה ביותר בארץ עפ"י דירוג שנחאי!

כמה עובדות שלא ידעתם על המחלקה

13 דצמבר 2018
המחלקה להנדסה ביו-רפואית מדורגת במקום הגבוה ביותר בארץ עפ"י דירוג שנחאי!

הנה 5 עובדות שלא ידעתם על המחלקה להנדסה ביו-רפואית באוניברסיטת תל אביב:

1) המחלקה הטובה ביותר בדירוגים האקדמיים

עפ"י דירוג שנחאי, המחלקה להנדסה ביו-רפואית, מדורגת במקום הגבוה ביותר בארץ, והיחידה מבין המחלקות בארץ המדורגת כאחת מ-  100- 150 הטובות בעולם.

2) מחוברת לתעשייה וליזמות

השנה יצאו משורות המחלקה 3 חברות הזנק חדשות וממומנות: Syn-Vaccine, LifeGraph, Osteosee . חברות הזנק נוספות בשלבי הקמה ומחקרים נוספים זכו למימון תעשייתי.

3) המחלקה הדינמית ביותר

מאז השנה שעברה גייסה המחלקה 4 חברי סגל צעירים חדשים: דר' נועם בן אליעזר ששב ארצה מאונ' ניו-יורק (NYU), דר' בן מעוז ששב ארצה מהרווארד, דר' דן בנימיני ששב ארצה מהמכונים הלאומיים לבריאות בארה"ב (NIH), דר' גילי ביסקר, שתשוב בסתיו מ- MIT

4) המחלקה רואה חשיבות עליונה בתעסוקת בוגריה

ליריד התעסוקה שהתקיים לפני 3 שבועות הגיעו חברות רבות המעוניינות בהעסקת בוגרינו. ביניהן חברות וחממות מתחום הביו-מד ןבהן nona-retina, Early-sense, Rainbow accelerator, MindUp,   Nano Retina, Blue Wind Medical, Glusense, ומתחומי היי-טק שונים: התעשייה האווירית, Applied Materials, Mellanox, Core photonincs יום התעסוקה הבא יתקיים בעוד כחודש.

5) המחלקה מעודדת כניסת נשים לעולם ההיי-טק והאקדמיה

שנה אחר שנה למעלה ממחצית מבוגרינו הן בנות!